Proiect in derulare

STEAME ACADEMY

La 22 ianuarie 2024, a avut loc o întâlnire online în cadrul proiectului STEAME Teacher Facilitators ACADEMY.

Iată ce am reușit în primele 6 luni de implementare a proiectului:

Educ și învăț pentru viitor

Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educație (IDEE) împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj organizează, pe 26 septembrie, între orele 16-18, la sediul ISJ Dolj. conferința națională „Educ și învăț pentru viitor“.

Participarea la eveniment este GRATUITĂ. Participanții vor primi diplome și adeverințe.

Tabără cu voie bună și creativitate

Elevii din grupul țintă al proiectului Învățământ de calitate pentru viitorul copiilor noștri în județul Dolj și-au făcut bagajele și au venit cu mic, cu mare la Slănic Moldova unde, timp de o săptămână, au luat parte la ateliere de creație, științe și dezvoltare personală.

Atelier Biblioteca vie – Călătorie pe tărâmul cărților

Elevii din grupul țintă al proiectului „Învățământ de calitate pentru viitorul copiilor noștri în județul Dolj“ s-au pregătit pentru vacanța de vară în cadrul unor ateliere menite să încurajeze lectura. Atelierul „Biblioteca vie- Călătorie pe tărâmul cărților“a propus elevilor și preșcolarilor activități adaptate nivelului de dezvoltare specific fiecărei vârste.

Comunicare eficientă pentru un climat propice învățării

În cadrul cursului „Comunicare eficientă pentru un climat propice învățării“ participanții au fost împărțiți în 11 grupe, fiecare grupă fiind formată din 25 de profesori din unitățile de învățământ partenere ale proiectului.Cursul s-a adresat cadrelor didactice din grupul țintă al proiectului „Învățământ de calitate pentru viitorul copiilor noștri în județul Dolj“, derulat de Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educație - IDEE și ISJ Dolj.