Termeni si conditii IDEE

Politica de colectare a datelor private IDEE

Politica de confidentialitate stabileste cum Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie (IDEE) foloseste si protejeaza orice informatie pe care o schimbati cu idee-org.net cand vizitati acest website. IDEE este incredintata sa asigure protectia confidentialitatii datelor dumneavoastra. Daca situatia o cere si trebuie sa va cerem anumite date, informatii prin care veti fi identificat cand vizitati acest website, atunci puteti fi asigurati ca acestea vor fi folosite in acord cu aceasta politica de confidentialitate. IDEE poate schimba aceasta politica la anumite perioade actualizand aceasta pagina. Ar trebui ca periodic sa vizitati aceasta pagina pentru a va asigura ca sunteti de acord cu schimbarile.

Ce date colectam?

Putem folosi urmatoarele informatii:

  • nume
  • informatii de contact incluzand adresa email
  • informatii demografice ca si cod postal, preferinte si interese
  • alte informatii relevante pentru studii de piata si/sau oferte legate de client

Cum folosim datele acumulate

Ne îmbunătățim politica de confidențialitate pentru a o face mai transparentă și mai ușor de înțeles.

Noua politică de confidențialitate respectă modificările recente ale legislației europene privind protecţia datelor cu caracter personal și oferă clarificări suplimentare cu privire la modul în care colectăm, stocăm și procesăm informațiile dumneavoastră personale. Regulamentul european 2016/679/UE privind protecția datelor cu caracter personal intră în vigoare începând cu 25 mai 2018.
Avem nevoie de aceste informatii pentru a intelege nevoile dumneavoastra si a va furniza un serviciu mai bun, in particular pentru urmatoarele motive:

  • Evidente interne.
  • Pentru a ne imbunatati produsele si serviciile.
  • Periodic putem trimite emailuri promotionale la adresa furnizata despre produse noi, oferte speciale sau alte informatii pe care ati putea sa le gasiti interesante.
  • Periodic, am putea folosi informatiile pentru a va contacta in studii de marketing. Am putea sa va contactam prin email, telefon, fax sau posta. Putem folosi informatiile pentru a personaliza paginile din website conform cu interesele dumneavoastra.

Securitate

Suntem incredintati sa ne asiguram ca informatiile dumneavoastra sunt in siguranta. Pentru a evita accesul neautorizat sau divulgarea informatiilor, am pus in aplicare metode corespunzatoare pentru a proteja si asigura datele colectate online.

1. Folosim datele doar în avantajul dumneavoastră: acestea vor fi utilizate doar pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și pentru a vă ajuta să descoperiți mai ușor produsele noastre.

2. Asigurăm protecția datelor: vă vom proteja datele personale respectând standardele în vigoare.

3. Dumneavoastră decideți ce se întâmplă cu datele personale: recunoaștem că sunteți singurul titular al datelor dumneavoastră și vă vom răspunde întotdeauna la orice întrebare despre acestea.

4. Fără spam: nu vom trimite spam și nu vom oferi acces unor terți la datele dumneavoastră.

5. Vom înțelege dacă nu mai doriți să colaborăm: în cazul în care nu doriți să mai primiți comunicări de la noi și vă veți suspenda contul, vă vom șterge datele personale, fără vreo solicitare suplimentară din partea dumneavoastră. Nu vom stoca date pe care nu doriți să le mai folosim.

Controlul informatiilor personale

Puteti alege sa restrictionati colectarea si folosirea datelor personale in urmatoarele feluri:

  • de cate ori vi se cere sa completati un formular online, observati o casuta pe care o puteti bifa pentru a indica daca doriti sau nu ca informatia sa poata fi folosita de oricine pentru scopuri de marketing
  • daca in prealabil ati fost de acord ca sa va folosim datele in scopuri de marketing, puteti schimba aceasta oricand scriindu-ne la adresa office@idee-org.net

Nu vom vinde, distribui sau concesiona datele catre terte companii fara permisiune sau daca legea nu o cere.

Puteti cere detalii despre informatiile personale pe care le detinem la Asociaţia Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie Str. General Berthelot, Nr 38, Sector 1, Bucuresti. CUI: 24124766 Cod Iban: RO55PIRB4223711702001000 Bancă/Sucursală: PIRAEUS BANK, Sucursa Ştirbei Vodă Tel./fax: 021-2434240; 021-2434052 021-2434014; 021-2434061.

Daca considereti ca orice informatie pe care o detinem despre dumneavoastra este incorecta sau incompleta, va rugam sa ne scrieti prin email cat de repede posibil la adresa de mai sus. Vom corecta prompt orice nepotrivire de date.