Conferința Națională „Tradiție și creativitate în școală” - Start în ediția a IV-a (2020-2021)

Două volume cu ISBN vor reuni articolele cadrelor didactice

Se eliberează adeverință de autor

Sesiune de comunicări online

 

Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educație vă invită să luați parte la cea de-a IV-a ediție a conferinței naționale „Tradiție și creativitate în școală“.

Ca și până acum, oferim posibilitatea de a participa la una sau la ambele dintre secțiunile Specialitate și Management educațional.

În acest an, vă invităm să participați și la o sesiune de comunicări online, în care puteți prezenta lucrarea înscrisă la conferință.

Taxa de participare la conferință este de 100 de lei.

În funcție de numărul de solicitări, cele două volume ale Conferinței Naționale „Tradiție și creativitate în școală”: Specialitate, respectiv Management pot fi achiziționate în format tipărit contra cost. Prețul unui volum este de 40 de lei, iar cele două volume achiziționate împreună costă 70 de lei.

Vă puteți înscrie până pe 15 iunie 2021, completând formularul https://forms.gle/3JWPqkAbU3EZ5Cjd6. Ulterior, după confirmarea înscrierii, transmiteți materialele la  adresa de e-mail anca@eduscoala.ro până la 30 iunie 2021.

Detaliile suplimentare se pot obține la numerele de telefon: 0740.302.495, la e-mail anca@eduscoala.ro, pe pagina www.idee-org.net și pe paginile noastre de Facebook.