NOUTATI

 

A 5-a ediție a Conferinței Internaționale EDUCATION AND PSYCHOLOGY CHALLENGES - TEACHERS FOR THE KNOWLEDGE SOCIETY (Provocări în educație și psihologie – Profesori pentru Societatea Cunoașterii) va avea loc la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, în perioada 24-25 mai 2019.

Conferința este organizată de Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești (UPG), Societatea Internațională pentru Psihologia Aplicată (ISAPSY) și Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării Educaționale (IDEE). minor-latin;mso-bidi-font-family: Calibri;mso-bidi-theme-font:minor-latin'> and the Institute for the Development of Educational Assessment (IDEA).

...mai mult

Ambasada Franței la București a premiat implicarea IDEE în educație - 9 noiembrie 2018
Asociația Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educație (IDEE) a fost premiată de Ambasada Franței la București în cadrul apelului la proiecte 

”Consolidarea societăţii civile româneşti în sprijinul respectării drepturilor si libertăţilor copiilor, tinerilor şi a egalităţii de gen”

...mai mult

Revista CARIERE organizează un eveniment special despre educaţia viitorului în era disruptivă a inteligenţei artificiale şi a transformărilor radicale, EDUCAŢIA 4.0 - Revoluţia transformării noastre ca societate. De unde începem?, în data de 20 septembrie 2018, Bucureşti.

 

...mai mult
Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie (IDEE) în parteneriat cu Casa Corpului Didactic a Municipiului BucureştiCentrul Municipiului Bucureşti de Resurse şi Asistenţă Educaţională, Şcoala Gimnazială „Ferdinand I” şi Editura Sigma, vă invită să participați la Sesiunea de comunicare organizată în cadrul Conferinţei Naţională TRADIŢIE ŞI CREATIVITATE ÎN ŞCOALĂ – ediţia a II-a, în data de 8 septembrie 2018 la Şcoala Gimnazială Ferdinand I, începând cu ora 9,30.
...mai mult

Institutul pentru Dezvoltarea Evaluării în Educaţie (IDEE) în parteneriat cu Casa Corpului Didactic a Municipiului Bucureşti, Centrul Municipiului Bucureşti de Resurse şi Asistenţă Educaţională, Şcoala Gimnazială „Ferdinand I” şi Editura Sigma, vă invită să participați la Conferinţa Naţională TRADIŢIE ŞI CREATIVITATE ÎN ŞCOALĂ – ediţia a II-a.

...mai mult